Sessió divulgativa "Después de un cáncer de mama ¿Calidad de Vida?"

Organitza AECC Baleares i el Club Última Hora

Museu d'Art Modern i Contemporani, Es Baluard. Sala Aljub

El proper dilluns dia 16 d'octubre, es celebrarà a les 19 hores a la Sala Aljub del Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard, la sessió divulgativa "Después de un cáncer de mama ¿Calidad de Vida?", organitzada per la AECC Baleares i el Club Última Hora.

La conferència serà inaugurada pel Dr. Hernán Gioseffi, cap del Servicio de Oncología Médica del Hospital de Manacor i vocal tècnic del Consejo Ejecutivo de la JP de Baleares de la AECC, qui serà l'encarregat de donar la benvinguda a tots els assistents i presentar a continuació a la Dra. María Jesús Pla, coordinadora de la Unidad Funcional de Cáncer de Mama del Hospital Universitari Bellvitge y del Institut Català d'Oncologia, encarregada de pronunciar la conferència central de l'acte.

Després de la intervenció de la Dra. Pla, es durà a terme un debat, moderat per la periodista Lina Pons, en el que intervindran els doctors Macià Tomàs Salvà, president de la Reial Academia de Medicina de les Illes Balears; Joan Torrecabota, responsable de la Unitat de Cáncer de Mama del Hospital Universitari Son Espases; Margalida Torres, experta en tractaments de fertilitat del IVI Mallorca i Isabel Amer, representant dels pacients oncològics en el Consejo Ejecutivo de la JP de Baleares de la AECC.

La principal novetat d'aquesta edició és el component solidari: al finalitzar la sessió es celebrarà un còctel solidari a benefici de la AECC y servit pel restaurant Homs, de Projecte Home Balears. El preu de l'entrada és de 12 € i ja es poden adquirir a la seu de la JP de Baleares de la AECC o al Club del Suscriptor de Última Hora (Passeig Mallorca, 30).

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/10/2017

Data de publicació: Wed Oct 04 12:53:00 CEST 2017