Escoltar

Festival FICAE[nòmada]: Les veus dels pacients

El FICAE[nòmada] és una activitat derivada de FICAE - Festival Internacional de Curtmetratges i Art sobre Malalties, celebrat originalment a València, i està organitzat per EPSAL (Espai de Psicologia i Salut, dirigit per la psicòloga col·legiada Sonia Justo López) i DOCME Films i compta amb el suport de la Conselleria de Salut - Direcció General de Salut Pública i Participació de les Illes Balears, Gerència d'Atenció Primària, el Consell Insular de Mallorca (Departament de Cultura, Patrimoni i Esports) i el Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears.
 
S'han realitzat a Mallorca dues edicions anteriors, la primera el 2015 i la segona el 2017. Aquest any, la temàtica escollida després de diverses reunions participatives amb associacions i pacients és "Apoderament i malaltia". Vos convidam a veure un vídeo que explica com s'ha realitzat aquesta primera fase i quins són els objectius del projecte: https://vimeo.com/310732237
 
FICAE[nòmada]: Les veus dels pacients (adjuntam programa) tindrà lloc del 30 de maig al 7 de juny, consta de sis taules de projecció de curtmetratges i posterior debat amb especialistes que es realitzen als 4 hospitals públics de l'illa i una d'elles també al Museu Es Baluard. L'acte inaugural serà a CineCiutat, amb la projecció especial del documental "Arreta", i l'acte de cloenda tindrà lloc al Casal Solleric.
 
El públic a qui va dirigit són membres d’associacions de pacients, professionals de la salut, estudiants d’art o ciències de la salut i públic en general.

Com a novetat, enguany és necessària inscripció (totalment gratuïta) a cada una de les sis taules.

Documents relacionats

Altres pàgines relacionades

Data de publicació: 27/05/2019